VIDEO Pernar objašnjava zašto je protiv skidanja imuniteta Sauchi, Culej: Idi u dječji vrtić tamo će razumjeti te tvoje pričice

Zastupnik Ivan Pernar jedini je u Saboru protiv skidanja imuniteta Tomislavu Sauchi. Razvila se Burna rasprava.

Predlažem kolegama zastupnicima da ne daju suglasnost, da kažu, “Okej, može istraga, može sve, ali nemojte čovjeka odmah voditi u zatvor!”
Jednostavno postoji velika vjerojatnost da policija možda čeka pred njegovim stanom, vi sad njemu potpisujete neću reći smrtnu presudu.. Znate vi što znači otići u zatvor, u Remetincu kako vas pretražuju i tako dalje? To se sutra može nekome od vas dogoditi! Imajte obzira prema kolegi.

Sve dok su velike glave na slobodi, sve dok velike glave imaju prijatelje na Vrhovnom Sudu i na Ustavnom sudu, nema prava i pravde za naše građane, kaže Pernar koji je objavio i repliku Steve Culeja.

Čije ste vi kukavičko jaje? Idi u dječji vrtić tamo će razumjeti te tvoje pričice, kaže između ostalog Stevo Culej.

Veća je vjerojatnost da će Tomislav Saucha, ako je kriv, otići u zatvor za pola milijuna kuna nego Čobanković za 28 puta veći iznos. Zašto? Zato jer je iz političkih razloga odgovaralo da se svu krivnju prebaci na jednog čovjeka, a potom se tog jednog jedinog čovjeka osudi. Takav način funkcioniranja pravosuđa je ono na što hoću ukazati. Replicirao je MOST-ov Miro Bulj. Spominjao je i četnike, da ih Pernar štiti.

Neće ljudi čak ni da se gospodina Sauchu osudi, dobiti povjerenje u institucije. Ponavljam, da je gospodin Saucha uzeo 500 milijuna, ne bi mu se danas skidao imunitet, uzeo je 500 tisuća i to je njegova krivnja.

Replika Škoriću.

Facebook Komentari