VIDEO Pernar u pojedinačnoj raspravi objasnio kako i zašto je uništen Imunološki zavod, replicirao Culej

Zastupnik Ivan Pernar u pojedinačnoj raspravi o prijedlogu 30 zastupnika da se osnuje Istražno povjerenstvo za utvrđivanje odgovornosti za rezultate upravljanja i raspolaganja financijskim i drugim resursima Imunološkog zavoda objasnio je kako se događala propast tog zavoda.

Oni koji su zabranjivali Imunološkom zavodu da diže cijene koje bi opet bile barem tri puta jeftinije od svega što uvozimo, i opet bi Imunološki bio na kraju rentabilan, ne bi ovisio o državnoj pomoći. Ne samo da bi manje novca odlazilo na te proizvode koje sad moramo uvoziti, već bi domaći ljudi bili zaposleni i domaća tehnologija bi bila razvijena. Sad se postavlja pitanje zašto je netko činio sve suprotno i hoće li netko odgovarati?, napisao je Pernar na fb-u.

Pernar je podijelio i repliku Steve Culeja na njegovu pojedinačnu raspravu.

Ovdje se radi o jednom jako složenom problemu, jednom kolektivnom sljepilu društva.Ja se pitam da li je društvo uopće svijesno kamo ide? Kako bi rekao u filmu Ben Hur: Quo vadis, Domine?(Kamo ideš Gospodine)
Tako ja pitam sada Quo vadis Hrvatska i hrvatsko zdravstvo.

Replika gospodinu Željku Lenartu na moju pojedinačnu raspravu.

Radi se o zločinu, zločinu koji predugo traje i zločinu koji se događa uz punu podršku hrvatskoga naroda. Svaki puta kada dođu izbori naš narod daje glas upravo za te i takve, koji su zemlju doveli tu gdje jest. Ovo ispada kao borba za Imunološki zavod, ali zapravo je ovo borba zdrave pameti protiv korumpiranog stanja uma.

VIDEO Borba za Imunološki: Zbog privatnog profita izgubili smo lijek za tumor dojke, grlića maternice, mjehura….

Facebook Komentari