Pernar poručio: Medijski udari su prva mjera da mi slome volju, što je iduće, sam Bog zna

Saborski zastupnik Ivan Pernar danas je na fb-u poručio: “Da izvade sav novac ovoga svijeta, da mi oduzmu život ili stave u zatvor, ništa, ali baš ništa, ne bi moglo promijeniti moje stavove, učiniti me sudionikom zavjere ili izdajnikom vlastitog naroda”.

“Zbog tog stava trn sam u oku sluganskoj vladi i njihovim gazdama iz Washingtona i Bruxellesa. To je cijena slobodne volje, slobodnog mišljenja i vlastitog stava u današnjem svijetu. Medijski udari kojima sam bio izložen samo su prva mjera koju je sluganska vlast učinila s ciljem da slomije moju volju, što će biti iduće, sam Bog zna”, napisao je Pernar.

“Kako će te objasniti da nam se djeca rađaju kao dužnici, da smo postali robovi modernog doba? Nije li Vama, uvaženi zastupnici jasno da gubimo slobodu i domovinu bez ispaljenog metka. Lišeni prava na borbu. Porobljeni financijskim dugom. Možda je to Vama normalno? Možda ste se Vi pomirili sa tom činjenicom? Možda Vam je svejedno što ste najprije prodali banke, dozvolili privatizacije, pretvorbe, zaduživanja i sve druge kriminalne aktivnosti u posljednjih 25 godina?”, prenio je Pernar u postu uz tekst Mladena Pejića pod naslovom ‘Imali li netko hrabrosti izaći i reći – kolega Ivan Pernar govori istinu!’

Facebook Komentari