Želite li pronaći svoj automobil? Odlutalog kućnog ljubimca? Gubite stvari često? Pratite ih…

Nova metoda praćenja za svačiji džep. U prošloj je godini u Hrvatskoj broj krađa automobila porastao za više od 15%. Na sreću, napredak tehnologije nama olakšava život, a lopovima ga otežava.

Zaključavanje vašeg automobila još uvijek je neophodno, ali postoji mali uređaj koji se lako postavlja i pruža vrlo učinkovitu uslugu praćenja. Radi se o malom i diskretnom uređaju veličine novčića po imenu TrackR, koji je sada dostupan i u Hrvatskoj.

Kako bi se stavio u funkciju, potrebno je manje od pet minuta. Samo ga trebate spojiti s vašim pametnim telefonom i preuzeti besplatnu aplikaciju koja će vam omogućiti da ga locirate u bilo kojem trenutku.

Kada s time završite, jedino što trebate je sakriti ga u svome autu, na svome privjesku za ključeve, u svojem novčaniku ili na bilo kojem predmetu koji želite locirati ili ga zakvačite za ogrlicu kućnog ljubimca.

Samo otvorite aplikaciju na svome mobitelu i moći ćete vidjeti poziciju svoga uređaja. Ukoliko vam se dogodi da izgubite automobil, peseka ili miceka, jednostavno odaberite “pronađi uređaj” i dobit ćete koordinate nove lokacije.

Zaboravljate li često svoj novčanik? Zaboravljate gdje ste ostavili ključeve? Ili želite spriječiti bijeg kućnoga ljubimca? Možete također pratiti bilo koju osobnu stvar, jednostavno ga pričvrstite uz predmet koji smatrate važnim ili ga je lako izgubiti. Potom ga povežite sa svojim pametnim telefonom (s TrackR aplikacijom) i unutar nekoliko sekundi naći ćete ono što ste izgubili.

https://www.youtube.com/watch?v=rprQlCjNhLQ

Share This Article