Veliki interes navijača za Juventus: prodano više od 18 tisuća ulaznica

Uoči sutrašnje utakmice drugog kola Lige prvaka trener Dinama Željko Sopić održao je press konferenciju. Nije htio otkriti koje će igrače suprotstaviti velikom Juventusu, a odbio je i špekulacije o svom nasljedniku na klupi Modrih, piše N1.

”Nema nikakvih novosti po pitanju zdravih igrača. Istrčat će najspremnijih 11 igrača, naravno po mom izboru. Stojanović, Matel i Karimi ne mogu igrati. Ostali svi su na dispoziciji”, kazao je Sopić.

Koja god momčad istrčala imat će veliku podršku s tribina Maksimira jer je dosad prodano preko 18.000 ulaznica. Zbog toga su u prodaju puštene i ulaznice za tribinu Zapad-gore.

Sopić nije htio komentirati špekulacije da će na njegovo mjesto trenera Modrih sjesti Bugarin Ivajlo Petev.

”Kada sam postao prvi trener Dinama iskreno da vam kažem čvrsto sam stajao na zemlji. Ja sam vojnik ovog kluba. Meni je današnji trening najvažnija stvar na svijetu. Klub će se postaviti kako će se postaviti. Hoće li nekoga dovesti ili ne… Sve je to legitimno. Meni je najveća čast voditi ovaj klub”, kazao je Sopić.

Dodao je kako mu je poznata snaga Juventusa te kako je pratio sve njihove ovosezonske utakmice te je pohvalio Juventusov hrvatski dvojac Marija Mandžukića i Marka Pjacu.

Facebook Komentari