Živi zid objavio podatke o svojim saborskim zastupnicima, ispada da su teški prevaranti

Hrvoje Runtić i Mihaela Varga prijetvorni su ljudi koje u životu pokreće samo i jedino novac odnosno želja da žive iznad vlastitih mogućnosti, poručuje Živi zid u objavi na Facebooku, uz fotografije presude protiv supruge njihovog potpredsjednika.

“Brojne su žrtve njihovoga nečasnoga djelovanja koje uvijek ide u istome smjeru: posudi/izvuci novac, a nakon toga promijeni adresu stanovanja i potpuno odbaci ljude koji su ti pomogli. To smo, na žalost, shvatili prekasno i iz toga razloga se ispričavamo javnosti i našim biračima”, navode također.

“Sada, kada je stvar izašla u medije, javljaju nam se desetine građana prevarenih od para Runtić-Varga. Danas objavljujemo samo jednu presudu o prijevari koju su izvršili, a sljedećih dana saznati ćete i za ostale. Također pozivamo i druge oštećene osobe, za koje još nismo saznali, da nam se jave kako bi im pomogli u ostvarivanju njihovih prava”, naveli su uz objavu presude, koja sadrži i osobne podatke tužitelja i tužene Varge.

“Taj par za enormne količine novca ima zadatak uništiti i stranku i koaliciju. Lažima, podmetanjima, izmišljotinama, sve za novac koji im je jedino što vrijedi, gaze sve pred sobom. Ne samo svoje dojučerašnje stranačke kolege, već i profesionalce, ozbiljne ljude koji su radili za našu koaliciju. Tako su spremni uništiti i profesora Lovrinovića i PR stručnjaka. A koliko je pojedinaca sličnu sudbinu već doživjelo, tek ćete ovih dana vidjeti na konferenciji za medije”, najavljuju.

U presudi Općinskog suda u Zadru se navodi da Mihela Varga mora vratiti 40 tisuća kuna plus pet godina kamata nagomilanih tijekom pet godina na iznos koji je posudila i nikada nije vratila. Točnije, posudila je 50.000, a vratila mu 1.000 kuna u gotovini i ustvrdila da mu je vratila još 9.000, između ostaloga i kroz hosting za njegovu stranicu. Objavili su i presliku odbijenicu koju je Varga dobila na tu presudu.

Facebook Komentari