Ja sam buduća predsjednica SDP-a. Skrenuli smo s puta koji više nije baš socijaldemokratski

Vesna Škulić objavila je prije nekoliko dana da razmišlja o kandidaturi za predsjednicu SDP-a, i pitala kolege što misle o tome, da bi u nedjelju u razgovoru s Tinom Kosor Giljević s N1 televizije potvrdila kandidaturu.

Škulić je inače bila prva saborska zastupnica s invaliditetom, a ovime postaje prva žena koja se kandidira za ‘preuzimanje’ najveće oporbene stranke.

Podsjetimo, Škulić je na svom Facebook profilu, nakon postizborne objave Zorana Milanovića da više neće sudjelovati na izborima za predsjednika SDP-a, napisala da je zanima kandidatura za unutarstranačke izbore, i pitala je kolege za mišljenje.

“Ja sam buduća predsjednica SDP-a”, odlučno je pak u nedjelju poručila Škulić. “Kandidirat ću se jer mislim da je potrebno neke stvari u stranci mijenjati. Ne mislim pri tome da će netko uzeti metlu pa će se mesti, ali činjenica je da smo došli do plafona gdje se više ne može. Skrenuli smo s puta koji više nije baš socijaldemokratski”, kazala je Škulić.

O kolegama i protukandidatima kaže da su joj suradnici, ali da je ona među ljudima svaki dan, i želi i takav SDP. Članstvo se rasulo, smatra Škulić, i skrenulo se s puta u kojem je u fokusu čovjek.

Facebook Komentari