Ministarstvo: 8. rujna dobili smo zahtjev za upis političke stranke ‘Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić’

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid – Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH.

Na pitanje zašto je povukao taj potez, Sinčić je rekao kako je riječ o pravnim zavrzlamama te da se samo htio osigurati. Na njeno opetovano inzistiranje, odgovarao je kako je koalicija čvrsta i koalicija ide dalje. Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvjek je bilo nekakvih podmetanja, bitno je da idemo dalje, rekao je Sinčić, prenosi HRT.

Nešto ranije, na novinarsko pitanje o napadima preko društvenih mreža od strane Hrvoje Runtića i Mihaele Varge na njega i druge članove Živog zida kazao da se njima kolega Runtić ne javlja, da ne dolazi na sastanke te da ne znaju što je s njim. “Kolegu Runtića postavili smo na poziciju šefa izbornog stožera, te za nositelja liste. Htio bih da on dođe i da porazgovaramo, da uspostavimo suradnju. Naša vrata su mu otvorena i sada je on na potezu”, istaknuo je Sinčić.

Facebook Komentari