-1.3 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Božo Petrov: Od ovog trenutka kreće rok od pet dana da pristanu...

Božo Petrov: Od ovog trenutka kreće rok od pet dana da pristanu na sva Mostova jamstva

Mostov čelnik Božo Petrov obratio se javnosti komentirajući dosadašnje rezultate izbora.

“Dragi prijatelji, dragi građani, hvala na povjerenju. Hvala svima koji su prepoznali Most i dali svoj glas za promjene. Dokle god budemo imali vaše povjerenje potrudit ćemo se da javni interes bude na prvom mjesto. Pozivam mlade – uključite se za svoju budućnost. Nisu svi isti, nemojte otići a da niste pokušali. Nazvat će vas diletantima, amaterima, ali ne brinite – da vas hvale – ja bih se zabrinuo. Ova Hrvatska može i mora biti bolje. Politika može biti bolja, ali ona treba vas koji danas razmišljate kada polazi vlak, avion ili autobus za otići negdje drugo.

Nemamo ružičaste naočale, ne očekujemo da će sve krenuti na bolje. Ne očekujemo da shvate da su danas dobili još jednu priliku da naprave nešto za ovu zemlju. Ne moramo se voljeti, ali država mora biti iznad svega. Zato smo ponudili jamstva za buduću suradnju. To su jamstva za državu koja treba imati pravo na budućnost. Oni koji su pristali na sve njih – mogu od nas očekivati suradnju. Od ovog trenutka kreće rok od pet dana da pristanu na sva jamstva. Nama je stalo i nećemo odustati.

Neka uzmu tjedan dana, neka se ispreslože kako god hoće da ne rade to opet u pola mandata. Ako nas mogu zaobići – neka to naprave odmah. Most ne postoji za to da bi dobili lijepe pozicije i skupe fotelje. Ako pristanu, to nam je zalog za povjerenje da su zaista spremni proći proces promjene. Jamstva su samo pet posto onoga što se uistinu treba odraditi. Očekujemo, ako drže do građana i države, da ćemo postići dogovor. Hrvatska ima pravo nadati se boljoj budućnosti.

Zamoliti ću sve medije da u idućih tri do četiri dana borave na drugim mjestima, red je na njima, a ne na nama. Uzet ćete od nas pauzu, Most je svoje rekao”, kazao je Božo Petrov.

Najnovije

Još iz rubrike