Vučić priznao grešku tajnih službi: Glavni terorist je sinoć došao posjetiti majku i tu smo mu nažalost izgubili trag

Screenshot: Youtube

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je napad u kojem je muškarac policajca pogodio samostrelom u subotu ujutro, pred ambasadom Izraela u Beogradu.

Vučić je pohvalio pripadnika srpske Žandarmerije koji je bio na dužnosti i potvrdio da je stabilno nakon napada.

Nadodao je i kako srbijanska policija napreduje u istrazi.

“Ima još nekoliko ljudi za kojima tragamo, jedan nam trenutno nije dostupan, ali znamo da se nalazi na teritoriju Srbije. Njih se pratilo i trebali smo ih uhititi za 7, 8 dana”, objasnio je Vučić te nadodao kako je toliko tužitelju trebalo da prikupi dokaze.

“Riječ je o ljudima koji su ušli u ekstremističke krugove. Znalo se da je glavni terorist sinoć došao posjetiti majku i tu smo mu nažalost izgubili trag. I onda se jutros ovo dogodilo”, rekao je srbijanski predsjednik za Blic.rs.

Pojasnio je kako će ozlijeđeni policajac Miloš Jevremović biti odlikovan čim izađe iz bolnice te je čestitao svima u policiji koji su sudjelovali u ovoj akciji. Objasnio je daljnji slijed akcije.

“Oni su praćeni zbog svojih nelegalnih aktivnosti. Nismo znali da se ovo može dogoditi, da takvih ima još na slobodi. Nećemo imati milosti prema terorizmu”, naglasio je Vučić i nadodao kako očekuje da će akcija hvatanja ostalih sudionika trajati četiri dana, prenosi dnevnik.hr.

Share This Article