Plenković od Dekanića zatražio i dobio: Zbog ogromnih pritisaka smatram moralnim činom podnijeti ostavku

Screenshot: HRT

Nakon još jedne nesreće koju je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić izazvao pod utjecajem alkohola, oglasili su se iz Hrvatske demokratske zajednice.

“Slijedom informacije o prometnoj nesreći koju je pod utjecajem alkohola izazvao župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić, Hrvatska demokratska zajednica najoštrije osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje koje ugrožava sigurnost drugih vozača i putnika u prometu.

S obzirom na opetovano kršenje prometnih propisa i vožnju pod utjecajem alkohola, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković razgovarao je s g. Dekanićem i zatražio ga da podnese ostavku na dužnost vukovarsko-srijemskog župana, što će on danas i učiniti”, stoji u priopćenju HDZ-a.

Dekanić je na pressici izjavio kako smatra da je nesreću uzrokovao drugi automobil, ali da ipak podnosi ostavku jer ne želi otežavati rad županije.

“Zbog ogromnih pritisaka smatram moralnim činom podnijeti ostavku. Ispričavam se svima koje sam povrijedio i svima koji su mi davali potporu”, rekao je.

Zahvalio je Vladi na pomoći županiji i završio riječima: “Toliko od bivšeg župana. Doviđenja.”, piše N1.

Opet je lagao, policija objavila: Dekanić je pod utjecajem alkohola skrivio nesreću! Ozlijeđeno petero ljudi, među njima i djeca

Share This Article