Pijani policajac rano ujutro vozio autom službenog psa. Zabio se u drugi auto, stupove i betonsku ogradu

Screenshot: Dnevnik.hr

Kad je 47-godišnji policijski službenik PU sisačko-moslavačke u subotu ujutro išao na posao službenim vozilom i u pratnji svog četveronožnog kolege kako bi u paru obavljali policijsku službu i hvatali kršitelje zakona, mislio je da će mu alkoholne pare koje je imao u sebi, proći ispod radara.

No, sudbina tako nije predvidjela jer je policajac, na putu za posao, oko 6.50 sati u Sisačkoj ulici u Popovači skrivio prometnu nesreću.

– Do nesreće je došlo kada je 47-godišnji policijski službenik prilikom dolaska na posao, upravljao specijalnim službenim vozilom za prijevoz službenog psa te je uslijed ne držanja razmaka udario u automobil koji se kretao ispred njega, a koji je od siline udara odbačen te je udario u dva metalna stupa i betonsku ogradu. U trenutku nesreće u službenom se vozilu nalazio službeni pas – kažu iz PU sisačko-moslavačke.

Pritom otkrivaju i kako je njihov djelatnik odmah pao na alkotestu. Izmjereno mu je, kažu, 1,35 promila alkohola u krvi a u nesreći je zadobio lakše tjelesne ozljede.

– Zbog počinjenih prometnih prekršaja kojima je izazivao prometnu nesreću, policijski službenik je prekršajno procesuiran, udaljen iz službe te će protiv njega biti podnesen zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka – zaključuju iz sisačke policije, prenosi Jutarnji list.

Share This Article