Varaždin htio provocirati Hajduk pa izbrisao objavu, ali internet sve pamti

Screenshot: Facebook

Varaždin i Hajduk susreli su se u subotu u HNL-u, a ovog utorka slijedi njihov ogled u četvrtfinalu Kupa.

Dosta pompe izazvao je službeni prigovor koji je Hajduk uputio delegatu subotnje utakmice u Varaždinu glede nedovoljno napumpanih lopti.

Stvari su se odvijale ovako: prije početka dvoboja, na zagrijavanju je 10-ak igrača Hajduka primijetilo da su lopte ispuhane. Požalili su se četvrtom sucu Anti Čulini, ali on je ustvrdio da je s loptama sve u redu. Utakmica je potom krenula pa je u jednom trenutku i glavni sudac Fran Jović shvatio da nešto nije u redu s loptom koja je tad bila na travnjaku te je tražio novu.

Kad je utakmica završila, team manager Hajduka Stjepan Badrov uputio je prigovor delegatu Robertu Balenu, piše gol.dnevnik.hr.

Poslije tog poteza Hajduka nastalo je na tisuće komentara na društvenim mrežama, od kojih su mnogi išli u smjeru ismijavanja.

S nekoliko rečenica objašnjenje je dao Hajdukov glasnogovornik Božo Pavković na današnjoj konferenciji za medije i činilo da se je spušten zastor na tu priču.

No, nisu tako mislili u Varaždinu. Na službenoj klupskoj Facebook stranici napisali su “saga o loptama se nastavlja”, uz priloženu pjesmu pokojnog Damira Mihanovića Ćubija “Pumpaj”. Relativno brzo su Varaždinci tu objavu izbrisali, ali internet je prašta, netko je napravio screenshot i to je bilo dovoljno.

Share This Article