Muči vas neugodan miris u autu? Pojavio se trik: ‘Ljudi, ovo stvarno djeluje!’

Foto: Pexels

Ako vam automobil neugodno miriše, to može značiti da se u njemu nakuplja vlaga ili da je nešto procurilo

Postoji metoda koja ne oduzima puno vremena, a stručnjakinja za primjenu eko proizvoda u kućanstvu se kune da će vam pomoći da iz automobila izbacite ustajali i čudan miris.

Ako vam vozilo neugodno miriše, to može značiti da se u njemu nakuplja vlaga ili da je nešto procurilo u prtljažniku ili da se začepio filter zraka itd.

Stručnjakinja je na svom TikToku otkrila trik kako se učinkovito riješiti mirisa plijesni u automobilu. On je zaista djelovao, a najbolja stvar je to što za njega treba samo nekoliko sekundi.

@brightly.eco So easy! ????#ecofriendly #greencleaningtips #cleaningtiktok #cartiktok #carcleaning #sustainableliving #allnatural #lifehack #cleaninghacks ♬ Taste It – TELL YOUR STORY music by Ikson™

‘Smrad je nestao’
“Ne znam zašto ovo djeluje, ali djeluje. Ako vaš automobil čudno miriše, stavite otprilike šalicu bijelog destiliranog octa unutra, ostavite nekoliko sati ili dok ste na poslu, a zatim pustite da se prozrači dok završite s čišćenjem automobila. Miris je nestao”, istaknula je.

Njeni pratitelji bili su oduševljeni, a neki od njih upozorili su da bi automobil mogao mirisati na ocat neko vrijeme, piše Net.hr.

Drugi komentatori su, pak, imali drugačije prijedloge za tretiranje mirisa u automobilu, poput jedne osobe koja je opomenula: “Promijenite i filter zraka”.

A neki su ljudi primijetili da se ocat često predlaže kao rješenje za sve: “Zašto je ocat odgovor na sve?!”.

Recept: Kolačići koji podsjećaju na poznatu tortu s višnjama!

Share This Article