Čabraja: ”Znam da ćemo biti gosti na svom stadionu. Splićane respektiramo, ali idemo po tri boda”

Silvijo Čabraja screenshot NK Lokomotiva

Gostovanje Hajduka kod Lokomotive najavio je Silvijo Čabraja.

Novo kolo SuperSport HNL-a u danas otvaraju Lokomotiva i Hajduk u 17:30, a interes navijača je zaista nezapamćen.

Domaća Lokomotiva je jučer objavila da su rasprodane sve karte za utakmicu, očekuje se gotovo 5000 navijača na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Hajduk se nada nova tri boda koja bi ih dodatno učvrstila na prvoj poziciji uoči velikog derbija, ali Silvijo Čabraja ima druge planove.

”Ušli smo u taj niz bez pobjeda. Ali podsjetit ću da smo protiv, primjerice, Dinama i Osijeka, držali sva tri boda u rukama do same završnice tih dvoboja, no pad koncentracije preskupo nas je stajao. Možda je došlo vrijeme da sad sve to naplatimo i prekinemo niz bez pobjede, tražit ćemo sva tri boda protiv Hajduka”, hrabro je Čabraja najavio utakmicu pa dodao:

”Znamo da ćemo praktički biti gosti na svom stadionu, za nas će navijati 20-30 posto gledatelja s tribina, ali nije nam to ništa novo i siguran sam da će moji igrači uživati u pravom nogometnom ozračju. Splićane respektiramo, ali nema nimalo straha, nema ni razloga da ga bude. Uostalom, nedavno smo i u Splitu odigrali ravnopravnu utakmicu, primili smo pogodak, ali imali smo i mi svoje prilike, no nismo ih iskoristili”, rekao je strateg Lokomotive, prenosi gol.dnevnik.hr.

Share This Article