Obožavateljica preminula na koncertu Taylor Swift, bilo je 60 stupnjeva: ‘Preplavi me tuga, ne mogu govoriti o tome‘

Foto: Instagram

Nesretni se događaj odvio uoči prvog koncerta od ukupno tri koja će pjevačica održati u ovome gradu

Popularna pjevačica, Taylor Swift, shrvana je zbog smrti njezine obožavateljice prije koncerta u Rio de Janeiru u petak, prenosi The Guardian. Pjevačica je objavila na svom Instagram profilu da je preplavljena tugom i da neće o smrti pričati na pozornici.

Nesretni se događaj odvio uoči prvog koncerta od ukupno tri u ovome gradu u sklopu njezine “Eras” svjetske turneje. Pjevačica je na svom storyju napisala da ne može vjerovati da ovo piše te da slomljena srca mora reći da ih je obožavateljica napustila.

Screenshot: Instagram

“Nemam puno informacija, osim da je bila predivna i premlada. Neću moći o tome pričati na pozornici jer me preplavi tuga kada samo pokušam govoriti o tome. Žao mi je. Moje su misli s njezinom obitelji i prijateljima”, napisala je Swift kojoj je ovo bila posljednja stvar za koju je mislila da će se dogoditi na turneji u Brazilu.

Lokalne su novine izvijestile da je obožavateljica preminula od srčanog udara kada se onesvijestila na nastupu. Posjetitelji koncerta rekli su da je bilo jako vruće na Estádio Olímpico Nilton Santos, gdje je održan koncert. Publika je u jednom trenutku čak vikala: “Vode, vode, vode…”

Swift je nakratko zaustavila koncert da može zatražiti da obožavateljima daju vode, a kasnije je i sama bacala vodu publici dok je pjevala. Na stadionu je bilo 60 stupnjeva, a vatrogasci su morali intervenirati i pomoći preko 1000 obožavatelja, prenose lokalni mediji.

Nakon Rio de Janeira, Swift će održati dva koncerta u Sao Paulu što su ujedno i zadnji koncerti za ovu godinu. U lipnju 2024. godine će doći u Veliku Britaniju, gdje će po tri nastupa izvesti u Edinburghu, Liverpoolu i Londonu, a jedan u Cardiffu.

Nakon koncerata u Londonu kreće prema Irskoj gdje će na stadionu Aviva u Dublinu održati tri koncerta. Svaki se njezin koncert rasproda brzinom svjetlosti, što nas ne treba čuditi jer je Swift najslušanija izvođačica na Spotifyju i Apple Musicu te izvođačica s najvećom zaradom, piše Jutarnji.

Share This Article