13.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava VIDEO Severina postupkom na posljednjem nastupu sve iznenadila, zaustaviti je nisu mogli...

VIDEO Severina postupkom na posljednjem nastupu sve iznenadila, zaustaviti je nisu mogli ni zaštitari: Momci, niste trebali…

Severina je podijelila videozapis s posljednjeg koncerta u Voloderu, cijelom dužinom ispred pozornice pjevačica je prolazila i grlila velike fanove.

Severina je održala koncert u Voloderu, a tamo ju je dočekala gomila fanova i djece koja su jedva čekali vidjeti svoju omiljenu pjevačicu.

U jednome trenutku, Severina nije mogla odoljeti prvim redovima publike koje su činila djeca, a onda se spustila s pozornice i uz svoje zaštitare prošla cijelom linijom ispred pozornice.

Severina je svako malo stala i grlila okupljenu djecu koja su je snimala, a ona je pjevala i nije skidala osmijeh s lica.

Pjevačica je u tim trenucima izgledala kao prava rock zvijezda koja se baci među oduševljene fanove, ali priznala je da bi se dobro snašla i bez pratnje zaštitara.

”Ljubi vas u čela djevojka sa sela, Voloder! Hvala momci u crno, ali niste trebali, jer volim što se volimo”, napisala je u opisu videozapisa koji je podijelila na Facebooku.

Koliko Severina voli publiku i publika nju više su puta pokazale njezine društvene mreže, a pjevačica često dijeli atmosferu sa svojih nastupa u kojima uživa, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Još iz rubrike