13.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Neutješna Alka Vuica iznenadila je obožavatelje novom objavom na Instagramu: "Najtužnija sam...

Neutješna Alka Vuica iznenadila je obožavatelje novom objavom na Instagramu: “Najtužnija sam na svijetu, ubila sam ga…”

Alka Vuica morala se oprostiti od svog voljenog ljubimca psa Paca, a koliko je shrvana priznala je svojim obožavateljima na profilu na Instagramu.

Naša glazbenica Alka Vuica je sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu objavila vijest da se morala oprostiti od svog voljenog kućnog ljubimca, a objave su sve šokirale, ali i rastužile.

“Najtužnija sam na cijelom Svijetu! Ubila sam svog psa. Moju Ljubav. Paco Angel Tiger pokoj ti vječni. Rekli su mi da ima tumor hipofize i da je prilično velik i da se zato ponaša čudno i tetura i ne može ustati na stražnje noge itd. Zahvaljujem divnim ljudima iz prekrasne klinike koji su mi vratili vjerovanje u životinje i ljude. Bio si moj kralj”, napisala je shrvana Alka uz nekoliko fotografija koje je objavila.

“Nemoj govorit da si ga ubila.. Oslobodila si ga boli i muke”, “Bar znate da ste mu priuštili lijep život s puno ljubavi i pažnje i da mu nikad ništa nije falilo.. To je ono najbitnije na kraju”, “Žao mi je jako, držite se”, “Draga, žao mi je”, “Niste ga ubili nego spasili. Tuga je velika znam, ali nije ni lijepo da se netko pati, a ne zna reći koliko pati”, “Razumijem, podrška”, “Imao je divan život, neka te to drži”, “Siroče malo”, “Paco, spavaj mirno”, komentirali su njezini pratitelji, prenosi showbuzz.dnevnik.hr.

Ni neobično raskošna haljina Ecije Belošević nije uspjela sakriti njezin sve veći trudnički trbuh: ”Ajde neka smo se i nas dvije sredile ovo lito…”

Najnovije

Još iz rubrike