VIDEO Ćipe o skandalu u Kninu: Sramota je kako se sve već u podne rasformiralo, nestali su svi hrvatski barjaci kao da odlaskom Andreja Plenkovića, Zorana Milanovića, Gordana Jandrokovića i ostalih, završava Dan branitelja

Screenshot

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe oglasio se drugi put danas iz Knina:

“Skandal u Kninu: U PODNE SE SVE RASFORMIRALO, NESTALI SU HRVATSKI BARJACI KAO DA ODLASKOM PLENKOVIĆA I MILANOVIĆA ZAVRŠAVA DAN BRANITELJA!

Iza mojih leđa možete vidjeti kako je obilježavanje 28. obljetnice VRO Oluje, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Kninu završilo odlaskom Andreja Plenkovića i njegove klike.

Sramota je kako se sve već u podne rasformiralo, nestali su svi hrvatski barjaci kao da odlaskom Andreja Plenkovića, Zorana Milanovića, Gordana Jandrokovića i ostalih, završava Dan branitelja. Očigledno je da su došli organizirati ‘feštu’ za sebe i medije, a poslije toga, gasi svjetla i doviđenja, njih to više ne zanima i branitelji više nisu tema.
To je nedopustivo i ovakav pristup mora se dogodine promijeniti.

U Kninu treba slaviti i pjevati preko 50.000 ljudi do kasno u noć kako bi se dostojanstveno proslavio Dan hrvatskih branitelja, a ne Ekipe sa Zrinjevca!”, napisao je Mlinarić.

VIDEO HSP: Najoštrije osuđujemo privođenje veterana HOS-a u Kninu

Share This Article