13.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nemoguće im je ugoditi: Ovo su najizbirljiviji znakovi Zodijaka

Nemoguće im je ugoditi: Ovo su najizbirljiviji znakovi Zodijaka

Bilo da je u pitanju hrana, ljubav, posao ili prijateljstvo, ovi horoskopski znakovi imaju visoke zahtjeve i najizbirljiviji su znakovi Zodijaka.

Svi znamo kako je biti u prisutnosti nekoga tko je pretjerano izbirljiv. Ne samo da takve osobe ne žure u svom odabiru, već dok se oni premišljaju vrijeme kao da stoji… Izbirljivost nekada čini te ljude učinkovitima; jer znaju točno što ne žele, ali kako ne znaju što točno žele može ih i znatno usporiti, prenosi Vecernji.

Evo koji su znakovi najizbirljiviji:

Djevica: Često se spominju kao neurotične, no Djevice su vrijedni radnici i perfekcionisti tako da nije iznenađenje što obično nisu zadovoljne učinjenim, no puno su češće nezadovoljne onim što drugi naprave.

Jarac: Biti briljantan nije uvijek lako, pogotovo kada si okružen manje sposobnima…a tako Jarac razmišlja o životu. Također, Jarac je vrlo vrijedan i obično je perfekcionist poput Djevice, te je izrazito kritičan, posebno kada su u pitanju drugi ljudi.

Vaga: Iznenađuje vas što je Vaga na ovom popisu? Pa, Vage kada su u pitanju drugi ljudi imaju izuzetno visoke standarde i pomno prate kako izgledaju ili s kime se druže i hoće li se u budućnosti ponašati drugačije. Iako to same možda neće priznati, puno i previše vremena provode razmišljajući o hipotetskim situacijama i zaslužuju li drugi mjesto u njihovom uskom VIP krugu ljudi.

Škorpion: Možda ne toliko oko drugih stvari, ali Škorpioni su jako izbirljivi kada je u pitanju odabir partnera i teško im je zaljubiti se. Oni naime žele odanog partnera koji će ih voljeti cijeli život i kojemu će uvijek biti na prvom mjestu. Upravo zbog svojih visokih standarda, jako često brzo prekidaju veze ili se ni ne trude s drugom osobom uspostaviti dublji odnos, jer unaprijed znaju da ne može zadovoljiti njihove visoke standarde, piše NY Post.

Baš i nisu marljivi: Ovi horoskopski znakovi pomalo su lijeni i ne vole raditi!

Najnovije

Još iz rubrike