Tihana Harapin Zalepugin ispratila je voljenog supruga Sašu Zalepugina na vječni počinak

Screenshot Dnevnik.hr

Posljednji ispraćaj poznatog novinara i urednika Saše Zalepugin održao se na zagrebačkom groblju Mirogoj. Neutješna supruga Tihana nije mogla sakriti tugu.

Njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin ispratila je voljenog supruga na vječni počinak, a pridružili su joj se brojni prijatelji i obitelj. Nije mogla sakriti tugu na licu, a utjehu su joj u teškim trenucima pružili Sašini sinovi i unučad.

Podsjetimo, vijest o Sašinoj smrti nakon potvrdila je upravo Tihana sljedećim riječima: ‘Zbogom, dušo moja, jedino moje – čekaj me.’

Saša i Tihana upoznali su se davne 1975. godine na Hvaru kad je tamo Tihana radila kao manekenka, a on kao koreograf i režiser modnih revija. No, tad se dogodilo samo upoznavanje. Spojili su se 13 godina kasnije. 

‘Prvi put sreli smo se 1975. na Hvaru, na modnoj manifestaciji na koju su dolazila svjetska modna imena. No tada još nekako nije bilo pravo vrijeme za našu ljubav. Sjećam se jednom da sam išla na snimanje emisije Nedjeljno popodne i da sam bila jako razočarana jer nije bilo Saše. Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo. Naime, išla sam s prijateljicom na jednu večeru u restoran u središtu Zagreba, moram priznati da mi se baš i nije dalo. Saša je sjedio sam za stolom. Pogledali smo se i kao da su ti pogledi bili znak koliko se zapravo dugo čekamo. Izgledalo je kao na filmu’, ispričala je ranije za Večernji list, piše Story.hr.

U galeriji pogledajte više fotografija sa sprovoda Saše Zalepugina.

Tihani i Saši Zalepuginu razlika u godinama nikada nije predstavljala problem, a evo što su isticali kao formulu svoje ljubavi

Share This Article