9.1 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Strava pokraj Vukovara: Djevojka je navodno rodila, ali djeteta nema, ispumpali i...

Strava pokraj Vukovara: Djevojka je navodno rodila, ali djeteta nema, ispumpali i septičku jamu…

Prije nekoliko dana, u jednom selu u okolici Vukovara, porodila se mlada djevojka i to u obiteljskoj kući poslije čega se u cijeli slučaj uključila i policija. Naime, prema neslužbenim informacijama djevojci je pri porodu pomagao i netko iz kruga obitelji tko je presjekao i pupčanu vrpcu, piše Večernji list.

Međutim, pri porodu je došlo do određenih komplikacija radi čega je došlo do krvarenja djevojke poslije čega su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila.

Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izvještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerili o čemu se radi.

Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna kao i je li dijete pri porodu bilo živo ili ne. Neslužbene informacije od strane mještana kažu kako novorođenčeta nema te da se čak sumnja i u čedomorstvo.

-Vidjelo se da ima stomak i govorilo se da je trudna ali ne znamo koliko mjeseci je bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina koji je i dolazio kod njih kući i bio prihvaćen od obitelji gdje je dolazio i na slavlja. Sam tim to je bila ozbiljna veza tako da nas je sve ova vijest jako iznenadila. Cijelo selo priča o tome i nitko ne može vjerovati posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se obitelji radi. Što se tamo događalo znaju samo oni – kažu Večernjem listu mještani ovoga sela.

Dodaju i kako ne znaju je li djevojka možda prikrivala trudnoću od roditelja kao i kakvi su odnosi bili unutar obitelji. Navodno kako je djevojka i dan prije poroda bila kod liječnika jer se nije osjećala dobro pa čak i da joj je na osnovu analiza krvi sugerirano da se javi svome ginekologu.

Je li to napravila ili nije za sada se ne zna. Kako god poslije informacije iz bolnice u slučaj se odmah uključila i policija koja i dalje provodi krimi istragu cijelog slučaja i pokušava razjasniti što se tu sve dogodilo i tko je sve odgovoran i ima li uopće kakve odgovornosti.

-Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodimo krimi istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela – rekao je Večernjem listu kratko glasnogovornik PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković koji nije želio davati bilo kakve druge informacije.

Od mještana doznaje Večernji list kako je krimi policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove obiteljske kuće kao i da su uzimali i uzroke tla iz dvorišta i iz same unutrašnjosti kuće. Govore kako je ispražnjena i septička jama, a sve to se, kako oni kažu, radilo s ciljem da se pronađe tijelo djeteta. U međuvremenu su se pojavile i neke nove opcije kako je i gdje završilo tijelo djeteta o čemu je strašno i pomisliti.

Najnovije

Još iz rubrike