1.9 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno VIDEO Policijski sindikalac Jagić pjevao u bazenu o teškom sindikalnom životu: Dobio...

VIDEO Policijski sindikalac Jagić pjevao u bazenu o teškom sindikalnom životu: Dobio opomenu pred isključenje

Početkom kolovoza Facebookom se proširila snimka na kojoj Dubravko Jagić, šef Sindikata policije koji u bazenu pjeva o “teškom sindikalnom životu.”

Danas je održan sastanak Predsjedništva Sindikata policije Hrvatske na kojem je jedna od tema bila upravo spomenuta privatna snimka, piše RTL.

Kako kažu, ta snimka nije trebala biti dijeljena ni objavljena te je Jagić dobio opomenu.

“Predsjedništvo Sindikata utvrdilo je kako navedeno ne predstavlja stavove Sindikata. Ujedno, svjesno je i poslovnog ritma i obveza predsjednika Sindikata, koje mu ujedno donose velik stres, praktičnu nemogućnost odmora te neminovno posljedice po zdravlje. Kako je ipak došlo do neželjenog ponašanja čelnika Sindikata, Predsjedništvo SPH odredilo je Predsjedniku stegovnu mjeru propisanu Statutom – opomenu pred isključenje”, piše u priopćenju SPH-a.

Obavijestili su da je predsjednik Sindikata trenutno na bolovanju te će ga mijenjati zamjenik Branko Koren, dok će poslove vođenja ureda provoditi glavni tajnik Edin Sarajlić.

Podsjetimo, Jagić je u bazenu pjevao “Težak sindikalni život, a drugoga nema, ali dobro je, još se bolje sprema” u društvu još jednog muškarca te vulgarno gestikulirao rukama.

Iz Sindikata su poručili da “vjeruju kako je izricanje stegovne mjere pokazatelj kako je Sindikat policije Hrvatske, kao ozbiljna i ustrojena organizacija, svjestan i odgovornosti koju navedeno nosi svim sindikalnim djelatnicima i aktivistima, pa i samom čelniku sindikata”, zaključili su, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike