Ludovao na motoru prema Krku, pretjecao preko pune linije na mostu…

Vozač motocikla na auto cesti A7 iz smjera Križišća prema Krku počinio je nekoliko prekršaja u utorak.

Tijekom jučerašnjeg dana posada policijskog presretača Policijske uprave primorsko-goranske zabilježila je više prekršaja prekoračenja dozvoljenih brzina kretanja vozila, kao i drugih prometnih prekršaja.

”Istaknuo se” vozač motocikla koji je na auto cesti A7, iz smjera Križišća prema Krku počinio nekoliko prekršaja.

”Riječ je o 23-godišnjem hrvatskom državljaninu kojega je posada presretača snimila u 8:14 dok je upravljao motociklom marke Yamaha, riječkih registracijskih oznaka, u blizini čvora Hreljin u velikom prekoračenju brzine i nakon toga u pretjecanju s desne strane kolnika u dva navrata te u pretjecanju kolone vozila na Krčkom mostu preko pune linije”, objavila je policija.

Kretao se brzinom od 182 km/h na dijelu prometnice gdje je ograničenje brzine 100 km/h te nastavio činiti prekršaje dionicom Sv. Kuzam-Kraljevica-most Krk.

”Zbog počinjenja navedenih prekršaja, u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdani su mu prekršajni nalozi s ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 15.500 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima odgovarajuće kategorije na razdoblje od 13 mjeseci”, priopćila je policija.

Share This Article