26.7 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Propucani mladić na autocesti slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo...

Propucani mladić na autocesti slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem

Kako HRT službeno doznaje iz Opće bolnice u Karlovcu, sinoć u 22.45 zaprimili su osobu s težim tjelesnim ozljedama, ali izvan životne opasnosti. Riječ je o mlađoj osobi koja je u Karlovac dovezena vozilom hitne pomoći iz Jastrebarskog nakon čega je podvrgnuta kirurškim intervencijama. Policija je jutros obavila službeni razgovor s ozlijeđenim.

– Zaprimili smo osobu koja je bila na mjestu događaja, međutim, nejasna je njezina uloga u svemu tome. Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva propucavanja, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem. Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrijelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro, rekao je Suad Crnica, spec. kirurg, subspecijalist plastične kirurgije.

– Policijski su službenici radi odbijanja napada na sebe prema više osoba uporabili sredstva prisile, uključujući i vatreno oružje, nakon čega je praćena kolona ponovno stavljena pod nadzor. U tijeku je identifikacija i privođenje osumnjičenika za kaznena djela i prekršaje.

Do sada je utvrđeno da je došlo do ranjavanja, najvjerojatnije od vatrenog oružja, dvije osobe koje su neposredno sudjelovale u napadu na policijske službenike te je ozlijeđeno 10-ak policijskih službenika. Svi ozlijeđeni su izvan životne opasnosti, priopćili su iz PU zagrebačke, piše HRT.

VIDEO Kaos na autocesti: Kakva policijska brutalnost, oklopljeni specijalac mlati mladića

Dva propucana navijača: Autocesta otvorena 12 sati nakon sukoba policije i Torcide, odmorište zatvoreno do daljnjeg

Najnovije

Još iz rubrike