4.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Severina uputila javnu podršku trudnici čiji je slučaj dignuo Hrvatsku na noge:...

Severina uputila javnu podršku trudnici čiji je slučaj dignuo Hrvatsku na noge: “Uz vas sam s puno nježnosti”

Severina je na Instagramu objavila govor Kamale Harris o pravima žena i pravu na pobačaj, a uz video je uputila podršku Mireli Čavajdi.

Slučaj Mirele Čavajde, trudnice u 26. tjednu trudnoće kojoj je rečeno da nosi dijete s malignim tumorom na mozgu, a hrvatske bolnice odbijaju napraviti pobačaj, potresao je zemlju.

Njezina priča ovih je dana top tema u domaćim medijima, a u petak je na Markovom trgu u Zagrebu održan prosvjed organizacija civilnog društva koje su premijeru Andreju Plenkoviću i ministru zdravstva Viliju Berošu uputile zahtjev za dostupan, siguran i legalan prekid trudnoće u Hrvatskoj te izrazile podršku Mireli.

Svoju javnu podršku uputila joj je i pjevačica Severina na svojem Instagramu uz video isječak govora potpredsjednice SAD-a Kamale Harris u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj.

“Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti”, napisala je Severina, a u komentarima su mnogi pohvalili njezin potez i pridružili joj se u podršci Mireli, piše dnevnik.hr.

Najnovije

Potres kod Rijeke

Još iz rubrike