20.6 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Poznata novinarka u šoku nakon nastupa Zlopaše: Ovo je doktor zbog kojeg...

Poznata novinarka u šoku nakon nastupa Zlopaše: Ovo je doktor zbog kojeg sam skoro umrla

Poznata tv novinarka i voditeljica Hana Tabaković Baksa, nakon nastupa Gordana Zlopaše, liječnika i pročelnika Zavoda za perinatalnu medicinu KBC-a Zagreb, na svom je fb-u objavila potresnu ispovijest.

“Inače, njegov odjel ako je ikako moguće zaobiđite u najvećem mogućem krugu”, napisala je Tabaković Baksa i u komentarima dodala da je to ljudsko dno, u životu nije nešto gore upoznala.

Objasnila je da je to liječnik zbog kojeg je skoro umrla, jer je imala preklampsiju (problem s tlakom u trudnoći) , Zlopaša joj je, kaže, ukinuo lijekove.

“Tri dana mi je objašnjavao da mi nije ništa, a onda su me prebacili na drugi odjel, i kad su shvatili što je na pravio došao je da pita što je bilo”, objašnjava Tabaković Baksa i dodaje: E, pa ti si bio.

U sljedećem postu je napisala:

Jedno mi nije jasno.

Žene što je to sa nama? U manje od sat vremena od slike dr. Zlopaše pet vas mi je pisalo koje ste grozote prošle s njim….

O svom slučaju sam obavijestila ravnatelja bolnice dok sam još bila u istoj. Zgrožena sam bila činjenicom da pročelnik koji kada je vidio da radim u medijima i nakon tri dana pakla na njegovom odjelu, ponavljam skinuo mi je sve lijekove poslije poroda za tlak zbog kojih sam i završila na hitnom carskom te mi nitko na njegovom odjelu nije provjeravao tlak, dolazi kao da je Boga za bradu uhvatio da me u sobi na novom odjelu pita što je bilo…

BIO SI TI i došao si da ne bih progovorila, ali jesam i ravnatelju i svima koje znam. Znate li koliko je žena zeznuo u mojih 20 dana bolnice tri… tri koje su mi ispričale svoju priču, e to je narode nedopustivo…

Ja sve svoje nalaze mogu predočiti, nisam samo sigurna kako bi obasnio tri dana potpunog nemara. Bitno da se samo mjesec dana prije mog poroda naslikavao medijima i pričao da je Petrova bolnica za dostojanstvo žene. Petrova doktore da, vi NE i danas opet gostujete i opet imate sindrom BOGA na ekranu dok Mirela Čavajda traži ono na što ste se zakleli a to je pomoći…. Sramim se zbog Vas jer vi srama nemate.

I u KBC-u Zagreb odbili trudnicu s bolesnom bebom? Pročelnik zavoda za perinatalnu medicinu: Ovo je zakonom potpuno neregulirano

Najnovije

Još iz rubrike