11.1 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo Razoran potres u Hercegovini, preminula djevojka

Razoran potres u Hercegovini, preminula djevojka

Nakon snažnog potresa koji se dogodio u Hercegovini jedna osoba je preminula.

Radi se o 28-godišnjoj djevojci iz Stoca čiju je kuću zatrpao odron, potvrđeno je za Hercegovina.info iz više izvora. Ona je vozilom Doma zdravlja hitno prebačena u Mostar, no nije joj bilo spasa.

Ozlijeđeni su i članovi njezine obitelji koji su prebačeni u bolnicu u Mostaru.

Ranije:

U potresu koji je večeras pogodio Hercegovinu, dvije osobe su teže ozlijeđene, od čega je jedna osoba, 1992. godište u komi. Potvrđeno je to večeras za Hercegovina.info iz Doma zdravlja Stolac.

Ozlijeđene osobe prevezene su u bolnice u Mostaru. Jedna osoba ozlijeđena je nakon što je u obiteljsku kuću u naselju Kukavac pala veća stijena, i prema prvim saznanjima radi se o djevojci čije je stanje kritično. Više osoba se obratilo Domu zdravlja s lakšim ozljedama.

Materijalne štete u Stocu se još uvijek zbrajaju. Više objekata, naročito onih starijih je oštećeno. Štetu je pretrpio i objekt Doma zdravlja Stolac. Građani se javljaju s različitim lakšim ozljedama, među kojima i uganuće noge u bijegu od potresa, ozlijede glave od predmeta koji su padali s visine i slično.

U Domu zdravlja pojačan je broj medicinskih djelatnika, a Stočani će noć koja je pred njima probdjeti, javlja Hercegovina.info.

Snažan potres u BiH, osjetio se i u Italiji

Najnovije

Još iz rubrike