14.9 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Pokušaj ubojstva i sudjelovanje u tučnjavi: Tri albanska napala hrvatskog državljanina

Pokušaj ubojstva i sudjelovanje u tučnjavi: Tri albanska napala hrvatskog državljanina

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje zbog kaznenih djela počinjenih 16. travnja na području Kastva, gdje je teško ozlijeđen 48-godišnji hrvatski državljanin.

Zbog sumnje da je na štetu 48-godišnjeg hrvatskog državljanina počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju osumnjičen je 41-godišnji državljanin Albanije. Policija ga sumnjiči da se u večernjim satima 16. travnja na parkiralištu jednog od ugostiteljskih objekata u Kastvu, verbalno i fizički sukobio s oštećenim te mu zadao nekoliko ubodnih rana, teško ga ozlijedivši.

Osim 41-godišnjeg državljanina Albanije, u verbalnom i fizičkom sukobu s oštećenikom sudjelovala su još dva albanska državljanina, 22-godišnjak i maloljetnik. Spomenutu dvojicu policija sumnjiči za počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi.

Svi osumnjičeni su se nakon ovog događaja udalji, ali su ubrzo pronađeni, uhićeni i privedeni na kriminalističko istraživanje, po završetku kojeg su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Pritvorskom nadzorniku predana su dvojica državljana Albanije, starosti 41 i 22 godine, piše ruječka pšolicija.

Najnovije

Još iz rubrike