21 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Vrsaljko napravio potez kojem se nitko nije nadao pred porod Slovenke Kaje

Vrsaljko napravio potez kojem se nitko nije nadao pred porod Slovenke Kaje

Šime Vrsaljko napravio je novi potez kojim pokušava sačuvati svoju privatnost

Naš proslavljeni nogometaš Šime Vrsaljko izbrisao je svoj Instagram profil. On je nestao s te društvene mreže nakon što su mediji posljednjih mjeseci intezivno pratili njegovu privatnu situaciju tj. vezu sa slovenskom manekenkom Kajom Vidmar koja bi uskoro trebala roditi.

Vrsaljko nije demantirao vezu, već se na Instagramu oglasio porukom. “Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose… Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te”, napisao je nedavno i označio jednu domaću televiziju.

Kaja je s druge strane itekako aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje slike. Podsjetimo, priča o Kaji i Šimi u javnost je stigla samim krajem veljače, kada je RTL Exkluziv objavio informacije o glasinama koje prate Vrsaljka i Vidmar. 26-godišnja Playboyeva zečica, otkriveno je tada, i sama živi u Madridu te se bavi svojim modnim brendom i iščekuje rođenje djevojčice, piše net.hr.

Najnovije

Još iz rubrike