19.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport Ljutić nakon najboljeg rezultata hrvatskog ženskog skijanja od 2009. godine: Nisam se...

Ljutić nakon najboljeg rezultata hrvatskog ženskog skijanja od 2009. godine: Nisam se zamarala tehnikom, samo sam “raspalila”!

Osamnaestogodišnja Zrinka Ljutić je osvojenim petim mjestom u posljednjem slalomu sezone u Meribelu ostvarila najbolji rezultat hrvatskog ženskog skijanja od 2009. godine. Svjetska juniorska prvakinja je sjajnom formom u završnici ove sezone najavila velike stvari za sljedeću.

– Evo, peta sam završila na finalu. Još uvijek ne vjerujem, kad sam vidjela svoje ime i nakon prve vožnje kod broja devet i sad, nakon druge, ma stvarno sam presretna. Probala sam jednostavno skijati svoje i uopće ne razmišljati previše o nekim tehničkim dijelovima, nego samo svugdje “raspaliti”. Imala sam par grešaka, ali uspjela sam se dobro oporaviti od njih, rekla je Zrtinka i nastavila:

– Evo baš sam sretna jer sam uspjela i sad i na svjetskom juniorskom prvenstvu biti jako opuštena, samo uživati u svakom zavoju, u svakom trenutku, i evo, tako je rezultat sam došao, kaže Zrinka Ljutić, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike