24.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Teška nesreća u Zagorju: Pijani sin (14) vozio pijanog oca (46), vatrogasci...

Teška nesreća u Zagorju: Pijani sin (14) vozio pijanog oca (46), vatrogasci auto rezali škarama

U Tkalcima kod Krapine dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je po život opasne ozljede zadobio 46-godišnji muškarac iz Petrovskog, prenosi Zagorje.com.

Prometnu nesreću skrivio je njegov 14-godišnji sin, koji je pod utjecajem alkohola upravljao automobilom u Tkalcima, gdje se zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku zabio u deponirane armaturne mreže i potporni betonski zid uz samu prometnicu.

Djelatnici JVP-a Krapina morali su automobil rezati škarama kako bi oslobodili i izvukli unesrećenog oca, koji je odvezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je izmjerena velika koncentracija alkohola u krvi te ustanovljeno puknuće mjehura i povreda aorte, neslužbeno doznaje Zagorje.com.

Dječak je zadobio samo lakše tjelesne ozljede, no i njemu je izmjerena znatna količina alkkohola u krvi.

PU krapinsko-zagorska potvrdila je da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine te da ju je skrivio maloljetnik rođen 2007. godine, koji je vozilom upravljao s 1,29 promila u krvi. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu, a u cijeli će slučaj biti uključen i Centar za socijalnu skrb, prenosi Jutarnji.

Najnovije

Još iz rubrike