6.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Splitski menadžer oglasio se o Mišinu stanju: Pretpostavljam da mu je ponestalo...

Splitski menadžer oglasio se o Mišinu stanju: Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka, čekam da mi se javi kći Ivana

Ivica Bubalo komentirao je zdravstveno stanje Mate Miše Kovača nakon što je on hitno završio na liječenju u splitskoj bolnici.

Vijest da je Mate Mišo Kovač hitno hospitaliziran u bolnici u Splitu zabrinula je njegove obožavatelje, a sada se o svemu oglasio i glazbeni menadžer Ivica Bubalo koji s legendarnim pjevačem već godinama surađuje.

“U bolnicu ne puštaju nikoga, tako da ne znam kakva je trenutna situacija, čekam da mi se javi njegova kći Ivana. Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka. Mišo je zadnjih 20 dana uživao u kući u Podstrani. Njemu je trebalo svježeg zraka, morskog zraka. U Zagrebu on nije mogao izaći van”, izjavio je Ivica za 24 sata.

Mišo je u bolnici završio nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom Lidijom. Prema pisanju Slobodne Dalmacije liječnici sumnjaju na početak upale pluće, a test na koronavirus bio je negativan.

“Ne mogu pričati, nisam dobro”, kratko je poručila njegova supruga Lidija za Slobodnu Dalmaciju.

Mišo je posljednji put u bolnici završio u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Njegova kći Ivana Kovač tada je za Dalmatinski portal potvrdila da se on osjeća dobro i zahvalila svima na brizi. Istaknula je i kako joj je najvažnije da je njezin otac dobro.

“Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem”, rekla je tada Ivana.

Čim je izašao iz bolnice, Mišo je otišao u Podstranu, gdje je snimao spotove za svoje stare hitove, a nedavno je bio i jedna od glavnih zvijezda na tribinama Poljuda tijekom susreta hrvatske i ruske nogometne reprezentacije.

Podsjetimo, Mišo je prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni, prenosi Dnenvik.hr

Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, potvrdila njegova supruga

Najnovije

Još iz rubrike