-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: Nova...

Prva objava Monike Kravić nakon rođenja trećeg sina sve je raznježila: Nova zvijezda našeg doma

Monika Kravić je prije mjesec dana dobila sina s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju, a sada se prvi put oglasila na Instagramu nakon poroda.

Bivša televizijska voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja Monika Kravić Olujić prije mjesec dana rodila je svojeg trećeg sina, čije ime još nije otkrila.

Dobila ga je s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju ove godine, nakon manje od dvije godine veze, a sada se prvi put oglasila na svojem Instagramu nakon poroda, i to kako bi obilježila bebinih prvih mjesec dana.

“Nova zvijezda našeg doma”, napisala je uz crno-bijeli video u kojem se vidi igračka koja se vrti iznad bebine kolijevke. Objavom je raznježila svoje pratitelje, a mnogi su iskoristili ovu prigodu kako bi joj čestitali na prinovi.

Podsjetimo, Monika i Fran ispočetka su tajili svoju vezu i prvi put su se zajedno pojavili u javnosti samo mjesec dana prije rođenja njihova sina.

Ona je prije Frana bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju sinove Jakova i Josipa, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike