5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Video u kojem se mladunče polarnog medvjeda prepalo bebe tuljana je naprosto...

Video u kojem se mladunče polarnog medvjeda prepalo bebe tuljana je naprosto neodoljiv

Inspiriran hrabrom mamom, medvjedić je odlučio uhvatiti svoju večeru, ali ideja mu je ubrzo pala u vodu.

U jednom od najslađih videa životinjskoga svijeta, mladunče polarnog medvjeda se prepalo bebe tuljana, a sve je uhvaćeno kamerom ekipe BBC-ija.

Filmska ekipa je snimala polarne medvjede za svoj serijal o njima, a pratili su mamu medvjedicu i njezina dva mladunčeta u epskom putovanju od otoka Svalbard do Sjevernog pola. Pritom su svjedočili nekim doista neočekivano komičnim situacijama.

Kada se obitelj približila glečeru, gladna je mama počela loviti tuljane, inače glavni izvor hrane polarnih medvjeda. Pritom se nadala da će joj dječica uskoro ovladati vještinom lova, ali njezina su očekivanja potpuno upropaštena kada je jedan medvjedić pao tijekom svoje prve lekcije.

Inspiriran hrabrom mamom, medvjedić je odlučio uhvatiti svoju večeru. Čekajući tuljana, mladunče se potpuno prestravilo kada je iz leda izvirila glava bebe tuljana. Polarni medvjedić to nije očekivao.

“Polarni medvjedić strpljivo čeka tuljana, ali na kraju se potpuno iznenadi kad se beba tuljana doista i pojavi”, stoji u opisu neodoljivog BBC-ijevog videa na YouTubeu koji je prikupio više od 15 milijuna pregleda, prenosi Novi list.

Najnovije

Još iz rubrike