5.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno Beljak je razočaran SDP-ovom prodajom Fokusu: Obraz? Račanovo: "izbore možemo izgubiti, ali...

Beljak je razočaran SDP-ovom prodajom Fokusu: Obraz? Račanovo: “izbore možemo izgubiti, ali obraz ne”?

Čelnik HSS-a Krešo Beljak oglasio se na fb-u:

“SAMOBORSKOM SDP-u ZA NJIHOVU PRODAJU FOKUSU – KRIV SAM, A TKO DRUGI, NEGO BAŠ JA!

Obraz? Račanovo: “izbore možemo izgubiti, ali obraz ne”? Već neko vrijeme ta Račanova poznata izjava ne stanuje u SDP-u. Naivno i nemušto se pravdajući sporazumima s kojim ja osobno nemam nikakve veze, samoborski SDP se prodao Fokusu. Za koju cijenu, javnost će saznati uskoro, ali ja znam da je ta cijena postignuta.

Ali, za razliku od njih, mojih dugogodišnjih partnera koji ne znaju kako bi pravdali ovaj potez vlastitih pretvaranja u žetončiće Petre Škrobot, osim da “krivicu” pokušavaju svaliti na mene, ja njih neću kritizirati.

Dvanaest godina suradnje bilo je prepuno pozitivnih stvari, prijateljstva i suradnje i ja to ne zaboravljam niti ću ikada zaboraviti.

Ja im ne zamjeram, baš obrnuto – mislim da je to za Samobor najbolje. Da ima stabilnu vlast i da izvršna i predstavnička vlast surađuju kao što su surađivali i zadnjih 12 godina.

No, hoće li Sanji, Miranu, Zvjezdani i Marinku ovaj potez promjene strane i dolaska a vlast kroz koaliciju s Fokusom mimo volje njihovih (i naših zajedničkih) birača i hoće li im ti isti birači to zamjeriti, to ne znam.
Ali i to ćemo vidjeti – već na idućim izborima”, piše Krešo Beljak.

Najnovije

Još iz rubrike