6.5 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Izvadilo se iz konteksta? Evo što je točno Capak rekao o COVID...

Izvadilo se iz konteksta? Evo što je točno Capak rekao o COVID potvrdama

Hoće li doći do proširenja upotrebe COVID potvrda, jedno je od najčešće postavljanih pitanja već mjesecima. Odgovor na to pitanje mijenja se iz sata u sat, a ključni akteri u donošenju odluka sami sebi skaču u usta.

U samo nekoliko sati ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) Krunoslav Capak uspio je opet demantirati sam sebe, a krivca je našao u dežurnom Pedru – medijima, koji su ga, kako tvrdi, krivo prenijeli.

Kada će uslijediti širenje COVID potvrda, već mjesecima je jedno od pitanja koja se najčešće postavljaju Nacionalnom stožeru civilne zaštite. Krunoslav Capak u Dnevniku Nove TV u utorak je na to pitanje odgovorio: ”Razgovaramo svaki dan o tome. Odluka o tome još nije donesena, ali sasvim sigurno je da će proširenje COVID potvrda uslijediti”.

Kafići, restorani, šoping centri…? ”Na to ne mogu odgovoriti, ali sasvim sigurno neki od ovih objekata i nabrojanih aktivnosti će biti razmatrani”, kazao je Capak.

Samo koji sat kasnije ravnatelj HZJZ-a, Krunoslav Capak, rekao je da nije rekao da će uslijediti proširenje COVID potvrda i da je to izvučeno iz konteksta.

Što je sve rekao, a da slučajno ne bi izostao i kontekst, ravnatelj HZJZ-a, pogledajte još jednom i snimku cijelog razgovora s Capakom za Dnevnik Nove TV, piše Dnevnik.hr

Capak otkrio koliko dugo će država plaćati testiranja necijepljenima i hoće li biti sankcija za one koji nemaju COVID potvrdu

Najnovije

Još iz rubrike