5.5 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Rijetki znaju da je ovaj Severinin hit napisala pokojna Marina Tucaković: Nagovorila...

Rijetki znaju da je ovaj Severinin hit napisala pokojna Marina Tucaković: Nagovorila me, umirale smo od smijeha na tekst

Severina je na Instagramu objavila isječak iz spota za pjesmu “Silikoni” koju je napisala pokojna autorica Marina Tucaković.

Pjevačica Severina na Instagramu se prisjetila jednog svojeg hita iz 2016. godine koji je napisala pokojna autorica Marina Tucaković.

Radi se o pjesmi “Silikoni” koju je izvela u duetu sa srpskom repericom Sajsi MC, te je objavila isječak iz spota u kojem se uz njih dvije pojavljuje i legendarna glumica Seka Sablić.

“Tri generacije čuvarica posebnog skloništa za neprirodne materijale, na tajnoj lokaciji… Davne 2016 godine… Sklonište će biti uskoro ugašeno zbog zagađenja okoliša. Sajsi MC, volim te gdje god bila. Bilo je časno stajati kraj Seke Sablić. Koliko smo se dobro zabavljali… Marina Tucaković me nagovorila na ovo. Ljubimo te, Maki, samo si ti mogla napisat ovaj tekst… ” napisala je pjevačica uz video kojim je obradovala svoje obožavatelje.

“Obožavam ovu pjesmu”, “Predivne uspomene, previše ispred vremena”, “Hit”, “Ja na ovu pjesmu lomim čaše”, samo su neki od brojnih komentara koje je Severina dobila ispod objave.

Tucaković je za Severinu napisala i brojne druge hitove, među ostalima i “Gas gas”, “Gade” te “Tridesete”. Kada je preminula, Severina se od nje na Instagramu oprostila snimkom s jednog od njihovih druženja, a tada je također spomenula i pjesmu “Silikoni”.

“Nagovorila me na ‘Silikone’, umirale smo od smijeha na tekst, na njen tekst, jer ako je itko bio duhovit, bila je ona”, prisjetila se Severina u objavi povodom Marinine smrti u kojoj je istaknula i da je bila najbolja autorica s naših prostora.

Podsjetimo, Marina je u rujnu ove godine izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike