-2.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Policija uhitila Pakistanca koji je ubio Zagrepčanina u tramvaju: Ubo ga u...

Policija uhitila Pakistanca koji je ubio Zagrepčanina u tramvaju: Ubo ga u vrat pa pobjegao u Rim, no otkrio ga mobitel

Da je kuhinjskim nožem ubo u vrat 52-godišnjeg Zagrepčanina te ga na taj način usmrtio, ostavivši ga u tramvaju, policija sumnjiči 21-godišnjeg pakistanskog državljana, Muhammada S., javlja Jutarnji list.

Riječ je o slučaju koji je prije dva mjeseca šokirao javnost, a policija je kratko izvijestila kako je pronađeno tijelo muškarca u tramvaju broj 6, i to na Mostu mladosti. Pronašla ga je jedna putnica koja je izvijestila vozača.

Od tada traje istraga samog slučaja, a sada je uhićena i osoba za koju se sumnja da je zločin počinila. Muhammad je naime istog dana pobjegao u Rim, a za njim je u konačnici raspisan i europski uhidbeni nalog na temelju kojeg je i uhićen u Rimu.

Ostavio je pak otiske prstiju na samom oružju kojeg je koristio, a policija je podatke prikupljala i uz pomoć mobitela. Uz pomoć istog, uhitili su počinitelja. Europolu su naime ustupili podatke o broju pa su preko bazne stanice locirali uređaj, a samim time i njegovo daljnje kretanje po Italiji. Sve to držali su u tajnosti kako počinitelju ne bi dali naslutiti da su mu na tragu.

Ovaj 21-godišnjak, u Zagrebu je boravio u podstanarskom stanu, a dobio je status stranca sa stalnim boravkom u RH. Došao je iz Pakistana, a široj javnosti poznat je i kao dječak koji je izgubio nogu kada je s još dvije osobe koje su ilegalno došle u Hrvatsku, pao s vlaka na kolodvoru u Vinkovcima koji se u tom trenutku kretao. Tada je, podsjetimo, jedan muškarac preminuo.

Zašto je starijeg muškarca usmrtio, zagrebačka policija tek će otkriti, prenosi RTL.

Najnovije

Još iz rubrike