4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Nina pozirala u jednoj od najmanjih i najužih haljina u kojima smo...

Nina pozirala u jednoj od najmanjih i najužih haljina u kojima smo je vidjeli, hvale je poznate Hrvatice!

Nina Badrić je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja spota za svoju novu pjesmu “Pamtim”.

Nina Badrić priprema novu poslasticu za svoje obožavatelje, a to je glazbeni video za pjesmu “Pamtim”, a na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja koja je mnogima oduzela dah.

“Pamtim… Uskoro”, napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira u kratkoj ružičastoj haljini na krevetu jednog zagrebačkog hotela u kojem se odvija snimanje.

“Kako si lijepa Nina”, “Prelijepa”, “Elegantna i lijepa”, “Naljepša na svijetu”, “Elegantna, predivna kao i uvijek. Štikle su vrh”, “Žena zmaj”, “Savršena Nina”, “Boginja”, nahvalili su je pratitelji u komentarima, a komplimente je dobila i od nekih poznatih Hrvatica poput Bojane Gregorić Vejzović, Snježane Mehun Schillinger, Semente Rajhard i Marije Husar Rimac.

Nina je nedavno gostovala u zabavnom web-serijalu “Fakap”, u kojem su je ugostile Mia Kovačić i Ida Prester, a kojima je ispričala sve o večeri kada ju je Kevin Costner pozvao na večeru, a ona ga jednostavno odbila, a osvrnula se i na svoje iskustvo pronalaženja ljubavi na popularnoj aplikaciji Tinder, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike