4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Lupino zbog korone završio u bolnici pa ispričao detalje svoje borbe: Rekli...

Lupino zbog korone završio u bolnici pa ispričao detalje svoje borbe: Rekli su mi da bih prošao puno gore

Stephan Lupino progovorio o vlastitom iskustvu s koronavirusom nakon što je deset dana proveo u bolnici.

Naš poznati fotograf i umjetnik Stephan Lupino progovorio je o svom iskustvu s koronavirusom zbog kojeg je završio u bolnici u Dubravi gdje je morao provesti deset dana.

69-godišnji Stephan primio je cijepivo protiv virusa među prvima, a prema riječima liječnika prošao bi puno gore da nije donio takvu odluku.

“Ja sam uistinu bio odgovoran u svakom pogledu, ali sam unatoč tome završio na Covid odjelu Kliničke bolnice Dubrava. Bez odgovarajuće pažnje vrlo susretljivog medicinskog osoblja moj oporavak bi zasigurno bio puno teži, ali da o tome puno ne govorim spomenut ću samo to da su mi liječnici rekli da bih prošao puno gore da se nisam cijepio”, izjavio je za šibenski.hr.

Stoga je svim građanima, posebice onima koji ne vjeruju u koronavirus poslao važnu poruku.

“Dakle, dragi moji ljudi cijepite se dok je još vrijeme, jer je ova opasna i nepredvidiva bolest naprosto osvojila cijeli svijet. Zar ne vidite da nam svakodnevno i u Lijepoj Našoj odnosi brojne živote?”, zaključio je Stephan, a šibenski.hr prenosi da je umjetnik uistinu potresen onime što je vidio u bolnici.

Stephan trenutačno priprema veliku izložbu u Vukovaru koja se otvara 28. studenog, a najavio je i izložbu u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu 19. studenoga posvećenoj korisnicima Udruge Sunce Novi Marof, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike