4.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Uršula Tolj (48) ponovno vodila emisiju u uskoj mini suknji i izazvala...

Uršula Tolj (48) ponovno vodila emisiju u uskoj mini suknji i izazvala raspravu na Facebooku

HRT-ova voditeljica Uršula Tolj (48) lani je izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama nakon što ste u emisiji “Kod nas doma” pojavila u mini haljini, a ovog je tjedna to ponovila u emisiji “Kod nas doma”. Voditeljica je ugostila pjevača Zlatka Pejakovića, koji je bio dobro raspoložen. U jednom trenutku Uršula je rekla kako se Zlatko ‘smijulji’ i da je sav zadovoljan.

– Ja sam samozadovoljan- dodao je Zlatko. Uršula Nakon emisije gledatelji su ponovno komentirali kako se Uršula nije primjereno obukla.

– Mislim da je, unatoč toga da je zgodna, ipak dužina suknje nije primjerena, više otkriva nego što skriva i zaista mi se čini, kao da namjerno to radi, da pokaže, da ju nisu dotakle kritike za istu stvar. A Zlatku nije bilo lako, ah, teško je očima komandirati – napisao je jedan gledatelj.

– Na stranu što je zgodna ipak je neprikladno obučena….puno jači dojam bi ostavila sa 15 cm dužom suknjom..neugodno je gledati – napisao je drugi gledatelj. Podsjetimo, Tolj se u prosincu prošle godine u istoj emisiji pojavila u ultra kratkoj plavoj haljini.

U emisiji je gost bio glazbenik Andrej Baša, koji je obilježio 50 godina stvaralaštva, a u povodu toga prisjetili su se velikih hitova i festivala. Odmah nakon toga krenula je i rasprava na Facebooku, a Uršula je slinu odjevnu kombinaciju ponovila i u veljai, kada je ugostila Nedu Parmać.

– Znam, malo sam podbacila s dužinom suknje ovaj put, ali ima tko nije. Neda Parmać, hvala ti – napisala je tada voditeljica, piše Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike