-0.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Gibonni je na novom albumu objavio krivu pjesmu: Ne znam kako se...

Gibonni je na novom albumu objavio krivu pjesmu: Ne znam kako se to dogodilo

Pjevač Gibonni (53) ima novu pjesmu samo za vlasnike starinskih gramofona i kantautorovog raritetnog mini LP-ja ‘U po’ ure’. Na vinilu se na prvi pogled nalaze iste pjesme koju su dostupne na streaming platformama i CD-u no vlasnici jednog od 600 napravljenih primjeraka ostat će iznenađeni pjesmom koja nije trebala biti na albumu.

Naime, umjesto pjesme ‘Ko si, da si’, koja je posljednja na albumu, vlasnike vinila će iznenaditi orkestralni uvod pjesme ‘Božjom voljom’, a za Slobodnu Dalmaciju pjevač je otkrio kako se ta pjesma nije trebala naći na albumu te objasnio kako je došlo de greške.

-U češku firmu koja je trebala otisnuti ploču poslali smo master snimku na kojoj je zadnja pjesma ista kao na CD-u, no otišla je kriva, na kojoj je ova druga. Česi nisu mogli otisnuti ploču u dogovorenom roku pa su proslijedili u Španjolsku, drugoj firmi, kojoj smo mi poslali prvi i tamo se dogodila zamjena, a kako, to ne znamo. Tako je na kraju pjesma ‘Božjom voljom’ iako na omotu piše ‘Ko si, da si’- ispričao je Gibo.

Gibonni će uskoro ipak otisnuti i pravo izdanje s pjesmom ‘Ko si, da si’ pa bi tako ovih 600 primjeraka koji su nastali ‘greškom’ mogli postati limitirano izdanje. Inače, orkestralni dio pjesme raspisao je Ranko Rihtman, a otpjevala ju je pjevačica Amira Medunjanin, prenosi Večernji.

Najnovije

Još iz rubrike