4.8 C
Zagreb
Naslovnica Sport Mourinho izgubio živce nakon novog kiksa Rome: Pogledajte komičan intervju nakon utakmice

Mourinho izgubio živce nakon novog kiksa Rome: Pogledajte komičan intervju nakon utakmice

Nakon što su u prošlom kolu Konferencijske lige izgubili sa 6:1 od Bodo/Glimta, nogometaši Rome još su jednom kiksali protiv norveške momčadi.

Sada su na domaćem terenu odigrali tek 2:2, što je još više razbjesnilo Jose Mourinha koji je ponovno imao prigovora na suđenje. Tako je nakon utakmice iskalio svoj bijes pred televizijskim kamerama, a sve je nasmijala njegova prepirka s novinarom.

Sve je započelo uobičajenim komentarom na utakmicu u kojem Mourinho nije propustio spomenuti glavnog suca utakmice, Anastasiosa Papapetroua s Cipra za kojeg tvrdi da je propustio svirati dva kaznena udarca za njegovu momčad.

“Gledajte, sudac to mora objasniti, ali on šuti”, rekao je Mourinho, a novinar ga je upitao što je sudac pogrešno učinio.

To je porugalskog stručnjaka na trenutak ostavilo bez riječi, ali ubrzo se pribrao pa upitao novinara je li uopće gledao utakmicu.

“Naravno, gledao sam utakmicu, ali želim to čuti od vas. Što ste vidjeli? Želim to čuti od trenera Rome”, upitao ga je novinar nakon čega je uslijedila komična prepirka.

“Ne, vi recite, vi recite”, odgovorio mu je portugalski stručnjak koji je već tada počeo gubiti živce.

“Mislite da je sudac trebao dosuditi kaznene udarce?”, upitao ga je novinar, a Mourinho mu je samo kratko spočitnuo.

“Dajte, pa znate to. I vi to mislite”, ali novinar je bio ustrajan, želio je od portugalskog trenera saznati u čemu je sudac konkretno pogriješio.

“Niste vidjeli? Recite mi što ste vidjeli”, upitao ga je vidno nervozni Mourinho.

“Nisam to mogao vidjeti, sjedio sam predaleko od terena, tako da mi vi to morate reći”, odgovorio je novinar, a Mourinho mu je imao što reći na to.

“Niste to vidjeli na ekranu? Niste to gledali nakon utakmice?”, a novinar ga je samo kratko upitao.

“Želite reći da vam je večeras sudac uzeo pobjedu?”, na što je uslijedio kratki Mourinhov odgovor.

“Naravno”.

Cijeli intervju možete vidjeti OVDJE.

Nakon četiri odigrana kola u Konferencijskoj ligi na prvom mjestu skupine C je Bodo/Glimt sa osam bodova, dok je na drugom mjestu Roma s bodom manje. Za vrat im puše ukrajinska Zorya Luihansk koja ima šest bodova, piše Gol.hr

Najnovije

Još iz rubrike