4.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Mila Horvat nakon dužeg medijskog izbivanja otkrila da odlazi iz Hrvatske i...

Mila Horvat nakon dužeg medijskog izbivanja otkrila da odlazi iz Hrvatske i mijenja karijeru: Nisam planirala takav rasplet

Mila Horvat je prihvatila ponudu za posao u Engleskoj, a otkrila je i zašto se sada odlučila na promjenu karijere.

Voditeljica i sportska novinarka Mila Horvat (40) spremna je za novi početak.

Nakon dužeg medijskog izbivanja otkrila je da napušta Hrvatsku i seli u Veliku Britaniju gdje će raditi kao sportska agentica.

“Pa eto, napokon mogu reći da odlazim, svako malo, još nisam otišla u potpunosti, ali sam fokus definitivno prebacila na inozemstvo u svakom smislu i tamo sam većinu svog vremena”, kazala je u intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.

Otkrila je i zašto se sada odlučila na zaokret u karijeri.

“Puno ljudi zove sa svih strana, pita što se događa, gdje sam nestala. Uzevši u obzir i svoj minuli rad, iskustvo i razinu kvalitete koja proizlazi iz toga, prelomila sam i zahvalila im se na suradnji. Nisam planirala takav rasplet, no u ovim mojim godinama nisam željela ići ispod svoje razine i vraćati se na početak karijere otprije devetnaest godina” osvrnula se na svoj zadnji televizijski angažman.

Inače, Mila prije nekoliko godina je uspjela pobijediti tumor jednjaka i rak vrata maternice, a svoju borbu tada je podijelila s javnosti, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike