5.8 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Razveo se nakon 19 godina braka pa je brzo našao utjehu u...

Razveo se nakon 19 godina braka pa je brzo našao utjehu u atraktivnoj plavuši, njegova bivša još žali što ga je tako lako pustila

Jamie Redknapp iza sebe ima propali brak s pop-pjevačicom Louise Nurding, a sada je oženio manekenku Fridu Andersson.

Umirovljeni nogometaš Jamie Redknapp (48) oženio je švedsku manekenku Fridom Andersson (37), s kojom će uskoro dobiti i dijete.

Par se vjenčao u ponedjeljak u matičnom uredu u Chelseyju, ispred kojeg su ih čekali paparazzi. Nekoliko sati nakon vjenčanja ona je na svojem Instagramu promijenila prezime u Redknapp.

Oboje iza sebe imaju propale brakove. Frida je bila udana za američkog upravitelja hedge fondova Jonathana Lourieja, s kojim ima i četiri sina.

Jamie je 1998. godine oženio pop-pjevačicu Louise Nurding, članicu grupe Eternal, s kojom je dobio dva sina, Charlesa Williama i Beauea Henryja. Razveli su se 2017. godine, nakon 19 godina braka.

I dok je Jamie brzo nakon razvoda pronašao sreću s Fridom, Louise je i dalje slobodna, a ove je godine za britanske medije priznala kako žali jer nije pokušala spasiti njihov brak.

“Izašla sam iz braka trčeći i nitko me nije mogao zaustaviti, a nisam se osvrnula dok nije bilo prekasno. Trebala sam stati i razmisliti o drugim ljudima te si dati samo malo više vremena da pokušam spasiti brak. Sad mi je žao što nisam”, kazala je u veljači za časopis You.

Ranije je otkrila kako se u braku osjećala kao Stepfordska supruga, što je popularni izraz za žene koje su u potpunosti pokorne svojim muževima te posvećene domaćinstvu, zbog čega je malo prije razvoda prihvatila poziv u reality show “Strictly Come Dancing”, u kojem je pokušala oživjeti svoju karijeru.

Inače, Jamie Redknapp danas slovi kao legenda Liverpoola i iza sebe ima uspješnu nogometnu karijeru koja je trajala od 1989. do 2005. godine, a sada radi kao sportski analitičar za Sky Sports i piše sportske kolumne za Daily Mail. Sin je poznatog menadžera Harryja Redknappa i Sandre Harris te ima starijeg brata Marka, koji radi kao model, piše Dnevnik.hr

Najnovije

Još iz rubrike