Voditeljica kojoj je u divljačkom napadu unakaženo lice pokazala kako izgleda nakon 200 operacija

Instagram

Mnogi još pamte užasne fotografije koje su obišle svijet kada je 2008. godine britansku voditeljicu, influencericu i spisateljicu Katie Piper (37) napao bivši dečko i polio ju kiselinom te joj trajno unakazio kožu.

Većina je tada mislila da će predivnu Katie zauvijek slomiti okrutan događaj koji joj je preko noći promijenio život, no ona se nije predala. Nakon prvo šoka, bolova i nevjerice, odlučila se boriti. Vremenom je postala inspiracija ženama diljem svijeta jer je pokazala kako se upornošću i pozitivnim načinom razmišljanja mogu pobijediti i najstrašniji događaji u životu.

Naime, njezina borba još traje, a ona ju dijeli s pratiteljima na Instagramu. Nedavno je napisala kako je hospitalizirana zbog gušenja hranom. Prije toga je, zbog teških ozljeda zadobivenih u divljačkom napadu, bila na operaciji jednjaka jer je ožiljak bio takav da joj je onemogućio pravilno gutanje.

Srećom, liječnici su i ovog puta uspjeli sanirati problem, a ona im je zahvalila na Instagramu: “Prije nekoliko dana sam se počela gušiti hranom i završila sam hitno u bolnici. Iza mene je duga povijest oporavka i imala sam brojnih problema. Sada sam dobro i osjećam se sjajno. Hvala liječnicima i medicinskim sestrama koji su bili toliko brižni prema meni”, napisala je između ostalog Katie uz fotografiju iz bolničke sobe.

Inače, djevojka koja je nekoć imala sve o čemu je sanjala, dosad je prošla čak 200 operacija. Nakon napada je izgubila vid, koža joj je bila spaljena, 12 je dana provela u induciranoj komi, a stručnjaci su joj rekli kako se nikada neće uspjeti do kraja oporaviti. Proživjela je pakao, pretrpjela užasne bolove i suočila se s brojnim strahovima koje je ipak uspjela prevladati.

Od 2015. godine je u sretnom braku s Richardom Suttonom, s kojim ima dvije kćeri. Napisala je knjigu, piše blog, a uvijek nastoji istaknuti kako nikada nije izgubila vjeru u sebe, piše Večernji.

TAGGED:
Share This Article