17.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Komentar Šprajca na Richtera: Ovo je novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak kojeg...

Komentar Šprajca na Richtera: Ovo je novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak kojeg nam je podarilo Možemo i Upravno vijeće bolnice čija je predsjednica kuma Richterovoj kćeri

Između šestero kandidata Upravno vijeće bolnice kojeg je postavila nova vlast izabralo je umirovljenog specijalista pedijatrije u medicini dr. Darka Richtera za novog ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak.

Malo je neobično da je kraj svih stručnjaka koje Hrvatska ima, za ravnatelja bolnice koja treba realizirati izuzetno kompleksan i skup europski projekt translacijske medicine Možemo izaberu jednog umirovljenika ali lako još i za to. Možemo i iz mirovine na posao, zašto ne.

Ali g. Rihter je zanimljiv izbor i po svojim etičkim i medicinskim stavovima. Naime Nacional je otkrio njegov intervju koji je dao Glasu koncila 201.0 godine u kojem kaže da je umjetna oplodnja nasilno stvaranje života i silovanje u epruveti. Još je dodao i to da “umjetna oplodnja ne može biti niti normalni ljudski, a kamoli Božji naum”.

To je dakle novi ravnatelj dječje bolnice Srebrnjak kojeg nam je iz svog kadrovskog šešira podarilo Možemo i Upravno vijeće bolnice čija je predsjednica usput budi rečeno kuma Richterovoj kćeri.

Nakon ovog otkrića možemo očekivati da će po uzoru na upravu Zagrebačkog holdinga i g. Rihter uskoro biti smijenjen zbog recimo razlika u koncepciji oplodnje, piše RTL.

Najnovije

Još iz rubrike