17.5 C
Zagreb
Naslovnica Aktualno U Saboru se nižu komentari na ostavku Buljan Flander

U Saboru se nižu komentari na ostavku Buljan Flander

Nakon što je Gordana Buljan Flander dala ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, zbog prozivanja da je zloupotrebljavala svoju poziciju – u Saboru se nižu komentari na njezinu ostavku, piše HRT.

– Ono što bi ja naglasila da je to sada, ja se nadam početak i tu moramo biti ustrajni, da se raščisti sve ono što se dogodilo u medijskom prostoru. Da inspekcija odradi svoj posao, a vidimo da se jučer uključilo i Ministarstvo zdravstva, rekla je Martina Vlašić Iljkić, SDP.

– Ravnateljica je, iako sam rekla da ovo nije presica o njoj, pokazala da u prvom trenutku kada ima bilo kakav problem, ona odlazi s bojnog polja. Trebala je ostati i dokazati da Poliklinika radi dobro i da ona radi dobro, kaže Anka Mrak Taritaš, GLAS.

– Ne mogu se oteti dojmu da je ostavka jedna vatrogasna mjera kojom se možda pokušalo zaustaviti daljnje pisanje o ovoj temi nakon što se vidjelo nakon davanja privremene mjere portalu H-alter neće postići svoj učinak i svoj cilj, istaknula je Dalija Orešković, Stranka s imenom i Prezimenom, piše HRT.

Odvjetnica Jurić: Sud nije tu da pazi na prava Poliklinike, nego prava svih nas

Ugledni psihijatar o slučaju Buljan-Flander i H-altera: Živimo u medijsko-političkom matrixu

Buljan Flander u emisiji uživo podnijela neopozivu ostavku, Tomašević ju je zvao danas

Najnovije

Još iz rubrike