16.2 C
Zagreb
Naslovnica Sport Krznar otkrio za što se Dinamo posebno priprema protiv West Hama

Krznar otkrio za što se Dinamo posebno priprema protiv West Hama

Trener Dinama Damir Krznar najavio je utakmicu prvog kola Europske lige koju njegova momčad igra u četvrtak protiv West Hama. Nije siguran u kojem će sastavu istrčati Englezi na Maksimiru.

– Uvijek je teško spekulirati o sastavu protivničke momčadi prije utakmice. Naravno, važno je znati sve stvari o pojedincima protiv kojih će igrači igrati. Mi ćemo se pripremati za njihovih 15-ak igrača, ali na kraju, presudan je stil i sustav momčadi. Vjerujem da je kod njih izražena želja za uspjehom u Europi, rekao je Krznar na početku.

– Na svakoj poziciji imamo slatke brige, izjavio je trener o stanju u momčadi te otkrio da ne može računati na Perića i Čopa.

Marin Leovac sezonu je počeo u drugoj momčadi zbog velike konkurencije na lijevom beku, ali sada je opet s prvotimcima.

– Neozbiljno bi bilo za bilo koju momčad krenuti u sezonu s četiri lijeva beka kako smo mi imali. Morali smo raditi neke rotacije, i na Čabraju, koji je otišao na posudbu, Dinamo računa. S obzirom na situaciju, reagiramo s promjenama u momčadi, rekao je i da se na Moubandjea računa, iako nije prijavljen za Europsku ligu.

Govorio je i o kapetanu Arijanu Ademiju.

– Ova je utakmica u kojoj uz neko znanje, igra i karakter i htijenje. Čak i ako Ademi nije spreman za svih 90 minuta, to će odraditi, rekao je te nastavio:

– Moramo uživati u još jednoj sezoni Europske lige koju smo zasluženo izboriti, a i mislimo da još moramo u njoj što reći, govorio je Krznar te dodao da je West Ham izuzetno opasna momčad iz prekida, ali i ubačaja sa strane.

– Tu smo posvetili dobar dio treninga, na branjenje prekida. Mislim da su druga ili treća momčad u Premier ligi s obzirom na broj centaršuta. Tu će biti najveći naglasak u našoj obrani, tu će biti važni naši vezni igrači, koji će nam u povratku u šesnaesterac raditi čovjeka viška, zaključio je Krznar, piše HRT.

Najnovije

Još iz rubrike